XII. Búvárfotós és Búvárfilmes Országos Bajnokság

Indul a „végső visszaszámlálás”

Ma indul a kép és film feltöltési szezon a XII. Búvárfotós és Búvárfilmes Országos Bajnokság hivatalos portálján, a www.buvarfotosob.hu oldalon, illetve részben a www.youtube.com oldalon.

A feltöltési határidő vége – amint az régóta ismeretes - február 3-án vasárnap éjfélkor van, néhány órás torlódási tartalék idővel. Bár a képek feltöltését sem célszerű az utolsó pillanatra hagyni, különösen a filmes pályázók figyelmét hívjuk fel a „Gyakori kérdések” között olvasható tanácsra: „Ne az utolsó napokban töltse fel a filmet és ismételten ellenőrizze, nem tiltja-e le a YouTube a filmet vagy annak a hangját a nem jogtiszta zenék miatt. Ha ez mégis megtörténne, és nem tudja kijavítani, jelezze a tengeriso@galathea.hu e-mail címen.”

A következő időszakban a pályázóknak érdemes időnként pillantást vetni a BOB hivatalos portáljára, mert időről-időre új információk kerülhetnek fel. Már olvasható például a fotós és filmes zsűri tagjainak bemutatása, a „Hogyan töltsük fel filmünket?” oldal, vagy a támogatók által felajánlott értékes tárgyjutalmakról is részletek.

Eox