XII. Búvárfotós és Búvárfilmes Országos Bajnokság

XII. Búvárfotós és Búvárfilmes Országos Bajnokság tárgyjutalmai

A rendezők a kategóriák 1-3 helyezettjeit plakettel és oklevéllel, az összetett fotós győztest, a verseny legjobb felvételét és legjobb filmjét serleggel jutalmazzák. A pályázat kiemelt támogatói azonban értékes, nem egyszer százezreket érő tárgyjutalmakat is felajánlottak. Tekintsük át a legjelentősebbeket.

A verseny legjobb kisfilmjének szerzőjét a Red Sea Boats Holidays Kft. (www.redseaboats.hu ) egyhetes vörös-tengeri búvár szafarival jutalmazza (korlátlan merüléssel, de repülőjegy nélkül), amely nyeremény 2013-ban használható fel.
Kép 1.

Az összetett fotós győztest a Lighthouse Divecenters (www.dahabdive.com) egyhetes vörös-tengeri búvárkodással jutalmazza Dahabban és környékén (szállással, ellátással, 10 parti merüléssel, de repülőjegy nélkül), amely nyeremény 2013-ban használható fel.
Kép 2.

A verseny legjobb filmjének szerzőjét a Priscapac-Korcula Apartman Hotel és Búvárbázis (www.priscapac.com ) egyhetes adriai szállással és búvárkodással (utazás nélkül) jutalmazza Korcula szigeten , amely nyeremény 2013-ban használható fel.
Kép 3.

A verseny kompakt kategóriája győztesének a Bluebay Diving Center (www.bluebaydiving.hu ) hat hajós merülést biztosít az adriai Pag-szigeten (a nyeremény 2013. május és október között használható fel egy előre egyeztetett időpontban). Ugyancsak a kompakt győztes számára a FotoSUB Kft. (www.fotosub.hu ) 50.000 Ft értékű vásárlási utalványt ajándékoz egy legalább 250.000 Ft értékű búvárfotós felszerelés vásárlásához.
Kép 4.

Képek: 
Eox