BaltahalakCsigaDolin wreck II.Sárga pofaÖlelés
Garnéla II.
Bohóc lakAkit a farka tartááááá
CanyonPengeélenSzivárványA pöttyös

Hírek

A X. Búvárfotós Országos Bajnokság díjnyerteseinek listája, kategória, best of show és egyéni összetett pontszám alapján.
Gratulálunk!

Szavazni a kép jobb oldalán lévő csillagokkal lehet. Felhívjuk a figyelmet, h a névtelenül leadott szavazatok megjelenítése hálózati környezet függő, ezért javasolt a regisztráció utáni szavazás. A regisztráláskor megadott adatokat a kiíró nem használja fel, nem adja át harmadik félnek.

A Magyar Búvár Szakszövetség és a Tengeri Só Alapítvány, a www.fotoklikk.hu fotográfiai archívum, képtár és szakmai közösségi portál támogatásával, megrendezi a X. Búvárfotós Országos Bajnokságot. A részvétel online nevezés alapján, pályázati formában lehetséges az alábbi kategóriákban és feltételekkel:
Általános feltételek

Eseménynaptár

2009.01.01. 08:00 - 2009.02.01. 23:59

A Magyar Búvár Szakszövetség és a Tengeri Só Alapítvány, a www.fotoklikk.hu fotográfiai archívum, képtár és szakmai közösségi portál támogatásával, megrendezi a X. Búvárfotós Országos Bajnokságot.

2009.03.04. 18:00 - 22:00

Március 4-én este, a Tengeri Só Alapítvány előadássorozata keretében (www.tengeriso.hu/eloadas.php) kerül sor a X. Búvárfotós Országos Bajnokság eredményhirdetésére és díjátadó ünnepségére, amelyen levetítik a legjobb 56 felvételt.

Kezdés: 18:00 óra
Helyszín: BMF Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar P/10e terem Budapest, 1081 Népszínház u. 8.

Mindenkit szeretettel várnak a rendezők.

Sajtóban megjelent

[divecenter.hu] A X. Búvárfotós Országos Bajnokságon a Best of Show és az összetett győztes díját is Előd László kapta.

A Tengeri Só Alapítvány és a Magyar Búvár Szakszövetség rendezésében lebonyolított X. Búvárfotós OB díjátadója előtt Roith György beszélt az MBSZ részéről az előkészületekről. Mivel két évvel korábban csak 13 résztvevője volt a vetélkedésnek, 2009-ben új kategóriában külön versenghettek a kompakt gépekkel dolgozó fotósok is.

Eox